Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Template has a deprecated constructor in /home/rohofverkeer/public_html/include/phplib/template.inc on line 70

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wbmailer has a deprecated constructor in /home/rohofverkeer/public_html/framework/class.wbmailer.php on line 35
- Heftruck

 

 

Heftruckcertificaat halen/verlengen?

 

De vorkheftruck is een veelgebruikt transportmiddel in de logistieke sector. Het is dan ook van groot belang dat mensen die regelmatig met de vorkheftruck werken, deze zo efficiënt en veilig mogelijk kunnen bedienen. Ook de Arbowet onderstreept dat werknemers degelijk geschoold moeten worden op het gebied van de machines waarmee ze werken. Rohof verkeersopleidingen biedt dan ook meerdere opleidingen op het gebied van het vakkundig en veilig bedienen van de vorkheftruck. Op onze opleidingslocatie zult u meer dan voldoende uitdaging vinden om uw kennis te vergroten.

 

Het meest gevraagde heftruckcertificaat is het vorkheftruck veiligheidscertificaat. Zeer populair bij warehouse-, magazijn- en expeditie medewerkers  maar ook chauffeurs die regelmatig de vorkheftruck (gaan) bedienen.
Belangrijke onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen zijn onder meer veiligheid en de omgeving, vorkheftruck en de last (lastzwaartepunt), warehouse-inrichting, pallets, omverpakkingen en etikettering en de soorten vorkheftrucks en voorzetmiddelen.

Ook krijg je de nodige praktijktraining op het gebied van technische controle, besturing en gebruik van de vorkheftruck, laden en lossen, stuurtechnieken, stelling rijden en efficiënt en schadevrij werken.
Bij deze tweedaagse cursus ontvang je na het afleggen van een theorie- en praktijkexamen het CCV-heftruckcertificaat. Als je al ervaring hebt op de heftruck, kan dit CCV-certificaat eventueel ook al in één dag behaald worden. Mocht de geldigheid van uw certificaat al zijn verlopen op binnenkort aflopen, dan kunt u ook voor de 1-daagse cursus hercertificering Veiligheidscertificaat Vorkheftruck gaan.

 

Geldigheid Code 95 / Subsidie

 

De bovengenoemde cursussen tellen allemaal mee in het kader van de nascholing Code 95. De 1- daagse opleidingen tellen voor 7 uur mee, de 2-daagse opleidingen voor 14 uur. Daarnaast verleend SOOB op de cursussen diverse subsidies voor bedrijven. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

 

Heftruck / Kooiaap / reachtruck opleidingen 

Naast de bovengenoemde heftruckoplelidingen verzorgen wij alle aanvullenden opleidingen welke verbonden zijn aan het veiligwerken met hefwerktuigen. Of het gaat om werken met een kooiaap of rangeren met containerreachttruck , wij helpen u graag met de juiste opleiding ervan.

De opleiding bij u op locatie ? geen probleem...  we maken graag met u een afspraak. 

 

 


Opleiding

CODE 95


Subsidie

NEWS